IFA 2018: ZTE Axon 9 Pro semnalează revenirea companiei chineze; Telefon cu ecran HDR10, difuzoare HiFi şi Dolby Atmos

1.236 ori
<b>IFA 2018: ZTE Axon 9 Pro semnalează revenirea companiei chineze; Telefon cu ecran HDR10, difuzoare HiFi şi Dolby Atmos</b>IFA 2018 este şi un prilej pentru reveniri, de care profita ZTE pentru a prezenta noul său flagship Axon 9 Pro. Acesta are rolul de a spăla gustul amar al disputei din SUA şi mizează pe dotări multimedia high end. Avem detalii mai jos.

IFA 2018 este şi un prilej pentru reveniri, de care profita ZTE pentru a prezenta noul său flagship Axon 9 Pro. Acesta are rolul de a spăla gustul amar al disputei din SUA şi mizează pe dotări multimedia high-end. Avem detalii mai jos.

Prezentat la Berlin în ultimele ore, noul flagship a avut parte de multe teasere, unele chiar detaliate. Vine cu un ecran de 6.21 inch cu breton şi rezoluţie Full HD+, plus aspect 18.7:9. O veste bună e că primim un panou AMOLED aici, unul care vine cu tehnologia Axon Vision, ce permite optimizarea culorilor afişate, în mod ideal folosind senzori RGB. Avem şi suport HDR10, complet de o acustică HiFi şi de Dolby Atmos.

ZTE Axon 9 Pro

La interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 845, împreună cu o baterie de 4000 mAh, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Handsetul este fabricat din sticlă şi metal, iar în spate găsim o cameră duală, cu AI şi senzori de 12 MP + 20 MP. În faţă se afla o cameră de 20 MP pentru selfie. ZTE Axon 9 Pro are o talie de doar 7.9 mm, ceea ce face bateria să cu atât mai impresionantă.

ZTE Axon 9 Pro

Mai vine şi cu alte dotări la modă, precum rezistența la apă, încărcare wireless, scanner de amprente în spate şi Android 8.0 Oreo. Pentru Europa primeşte un preţ de 649 euro şi ar urma să ajungă în magazine în septembrie. Telefonul are difuzoare stereo şi rulează un Android stock din ce am înţeles.

ZTE Axon 9 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×