Huawei Mate 20 Pro apare în mâna unui participant IFA 2018; Iată câteva fotografii

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.551 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro apare în mâna unui participant IFA 2018; Iată câteva fotografii</b>Huawei a fost cap de afiş în ultimele 24 de ore, prin faptul că a anunţat primul procesor de 7 nm pentru telefoane mobile, Kirin 980. Au anunţat şi dată la care vor debuta Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro, adică 16 octombrie. Ei bine cineva a fost..

Huawei a fost cap de afiş în ultimele 24 de ore, prin faptul că a anunţat primul procesor de 7 nm pentru telefoane mobile, Kirin 980. Au anunţat şi dată la care vor debuta Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro, adică 16 octombrie. Ei bine cineva a fost fotografiat cu un Huawei Mate 20 Pro în mâna la IFA 2018 şi rezultatul îl vedeţi mai jos.

Cum ştim că e un Mate 20 Pro? În principiu judecând după formatul pătrat în care sunt dispuse camerele. Huawei Mate 20ar avea o cameră tripla integrată vertical în centrul spatelui. Huawei Mate 20 Pro cel care apare în această husă albă-roz se potriveşte la fix cu ce am văzut în alte scăpări, inclusiv în aceea cu husa albastră. Nici urmă de decupaj pentru scannerul de amprente, deci probabil e integrat în ecran, mai degrabă decât în vreun buton Home demodat.

Se vede clar jos şi un port USB Type-C, dar cumva nu vedem nici urmă de orificii pentru vreun difuzor jos. Asta înseamnă că am putea primi o pereche de difuzoare stereo frontale. Sus se vede un mic decupaj, care ar lăsa loc pentru un jack audio, deşi şansele sunt mai mari să fie pentru un emiţător infraroşu. Îl aşteptăm pe acest model la Londra pe 16 octombrie, cu un preţ pe la 900 de euro, cu o cameră tripla, 6 sau 8 GB RAM şi procesor Kirin 980.

O constatare personală? Telefonul pare cam gros, dar nu cred că ne-ar supăra o talie de 9 mm pentru o baterie de 4500+ mAh.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×