Huawei Mate 20 Pro apare în mâna unui participant IFA 2018; Iată câteva fotografii

3.717 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro apare în mâna unui participant IFA 2018; Iată câteva fotografii</b>Huawei a fost cap de afiş în ultimele 24 de ore, prin faptul că a anunţat primul procesor de 7 nm pentru telefoane mobile, Kirin 980. Au anunţat şi dată la care vor debuta Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro, adică 16 octombrie. Ei bine cineva a fost..

Huawei a fost cap de afiş în ultimele 24 de ore, prin faptul că a anunţat primul procesor de 7 nm pentru telefoane mobile, Kirin 980. Au anunţat şi dată la care vor debuta Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro, adică 16 octombrie. Ei bine cineva a fost fotografiat cu un Huawei Mate 20 Pro în mâna la IFA 2018 şi rezultatul îl vedeţi mai jos.

Cum ştim că e un Mate 20 Pro? În principiu judecând după formatul pătrat în care sunt dispuse camerele. Huawei Mate 20ar avea o cameră tripla integrată vertical în centrul spatelui. Huawei Mate 20 Pro cel care apare în această husă albă-roz se potriveşte la fix cu ce am văzut în alte scăpări, inclusiv în aceea cu husa albastră. Nici urmă de decupaj pentru scannerul de amprente, deci probabil e integrat în ecran, mai degrabă decât în vreun buton Home demodat.

Se vede clar jos şi un port USB Type-C, dar cumva nu vedem nici urmă de orificii pentru vreun difuzor jos. Asta înseamnă că am putea primi o pereche de difuzoare stereo frontale. Sus se vede un mic decupaj, care ar lăsa loc pentru un jack audio, deşi şansele sunt mai mari să fie pentru un emiţător infraroşu. Îl aşteptăm pe acest model la Londra pe 16 octombrie, cu un preţ pe la 900 de euro, cu o cameră tripla, 6 sau 8 GB RAM şi procesor Kirin 980.

O constatare personală? Telefonul pare cam gros, dar nu cred că ne-ar supăra o talie de 9 mm pentru o baterie de 4500+ mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×