Samsung Galaxy Book S este un nou laptop cu procesor Snapdragon 855 şi zeci de ore de autonomie

1.440 ori
<b>Samsung Galaxy Book S este un nou laptop cu procesor Snapdragon 855 şi zeci de ore de autonomie</b>Samsung a mai adus şi alte produse hardware pe scena evenimentului Unpacked de pe 7 august 2019. Printre ele se numără şi acest laptop, Samsung Galaxy Book S. Terminalul vine cu procesor Snapdragon 855 şi Windows 10 şi promite ore bune de autonomie.

Samsung a mai adus şi alte produse hardware pe scena evenimentului Unpacked de pe 7 august 2019. Printre ele se numără şi acest laptop, Samsung Galaxy Book S. Terminalul vine cu procesor Snapdragon 855 şi Windows 10 şi promite ore bune de autonomie.

E un soi de succesor spiritual pentru Galaxy Book 2 şi vine cu un corp uşor şi subţire. Cât de uşor? Sub un kilogram şi având în vedere ecranul de 13.3 inch, acest device e clar gândit să concureze în zona ultrabook şi să se lupte cu MacBook Air. Se poate duela şi cu VivoBook-urile ASUS aş spune. Procesorul Snapdragon 855 vine la pachet cu 8 GB RAM LPDDR4X, până la 512 GB stocare şi slot microSD.

Ecranul de 13.3 inch este unul Full HD, iar la interior găsim o baterie de 42 Wh, care pe hârtie asigura până la 23 de ore de playback video. O veste bună e că putem alimenta rapid şi alte terminale via USB. Aşa cum era de aşteptat, avem pe lângă WiFi şi conectivitate 4G LTE Categoria 18. Pentru securitate există un cititor de amprente, dar şi Windows Hello.

Toate acestea încap într-un corp metalic, cu talie de la 6.2 mm la 11.8 mm şi greutate de 960 de grame. Avem şi Bluetooth 5.2 şi WiFi dual band printre dotări, plus un webcam HD, difuzoare stereo, trackpad şi microfon, dar şi cititor de carduri. Produsul va sosi prin toamna pe nuanţele Gri Mercur şi Auriu. Nu avem încă preţ, dar am auzit speculaţii legate de o sumă de 1000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×