Cea mai nouă imagine cu Samsung Galaxy Note III ne arată profilul său

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.638 ori
<b>Cea mai nouă imagine cu Samsung Galaxy Note III ne arată profilul său</b>Samsung Galaxy Note III și-a făcut deja apariția pe web de câteva ori, dar niciodată îndeajuns pentru cei pasionați de terminale de ultimă oră. Mai jos vedeți o nouă imagine cu phabletul de nouă generație, iar apoi și două imagini mai...

Samsung Galaxy Note III și-a făcut deja apariția pe web de câteva ori, dar niciodată îndeajuns pentru cei pasionați de terminale de ultimă oră. Mai jos vedeți o nouă imagine cu phabletul de nouă generație, iar apoi și două imagini mai vechi.

Acest device vine cu un ecran Full HD de 5.9 inch și în imagine pare a avea o ramă metalică în jurul ecranului și o grosime destul de crescută. Observați și carcasa specială care îi ascunde formele, un aspect tipic pentru prototipurile de telefoane nelansate încă. în ultima săptămână am văzut și o captură foto realizată cu camera de 13 MP a acestui terminal, care ar urma să fie prezentat la IFA 2013 Berlin undeva în luna septembrie.

Samsung Galaxy Note III

Surse din China au confirmat că Samsung va adopta un design cu colțuri rotunjite și amintesc și de o abordare unibody, deși această definește mai degrabă HTC decât Samsung. Având în vedere zvonurile recente despre un Galaxy S4 Plus cu procesor Snapdragon 800, ne întrebam dacă acest CPU va ajunge pe Note III sau va fi preferat un Exynos 5 Octa.

Imagine cu Samsung Galaxy Note III

Evident mă aștept și la o evoluție semnificativă a lui S Pen și a funcțiilor sale. Cum vi se pare designul noului venit?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×