Un prim teaser oficial pentru Samsung Galaxy Note 4 ajunge pe web

1.235 ori
<b>Un prim teaser oficial pentru Samsung Galaxy Note 4 ajunge pe web</b>în timp ce acum câteva zile aflam că Samsung a trimis invitații pentru un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 3 septembrie, astăzi e momentul în care producătorul sud-coreean dezvăluie și un prim teaser oficial cu privire la produsul...

în timp ce acum câteva zile aflam că Samsung a trimis invitații pentru un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 3 septembrie, astăzi e momentul în care producătorul sud-coreean dezvăluie și un prim teaser oficial cu privire la produsul care se va lansa, și anume phablet-ul Galaxy Note 4.

După cum putem vedea în imaginea teaser de mai sus, Samsung oferă câteva indicii ce ne duc imediat cu gândul la gama de terminale Galaxy Note, indicii printre care se numără atât cuvântul Note, cât și celebra funcție Air Command care se deschide odată cu utilizarea stylus-ului dedicat.

De asemenea, observăm și faptul că evenimentul se va desfășura în 3 locații diferite: Berlin, Beijing și New York. Aflați că Mobilissimo va fi prezent la fața locului în Berlin, locație de unde vă vom aduce cele mai proaspete informații despre Galaxy Note 4 în ziua de 3 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×