Posibilul design al lui Samsung Galaxy Note 5 este dezvăluit de randările unor huse

1.983 ori
<b>Posibilul design al lui Samsung Galaxy Note 5 este dezvăluit de randările unor huse</b>După Computex, următorul mare eveniment din lumea tech este IFA 2015, show ce &icirc;și va deshide porțile pe data de 4 septembrie &icirc;n Berlin. &Icirc;n cadrul acestui t&acirc;rg este așteptat să debuteze și smartphone-ul Samsung Galaxy Note 5,...

După Computex, următorul mare eveniment din lumea tech este IFA 2015, show ce își va deshide porțile pe data de 4 septembrie în Berlin. În cadrul acestui târg este așteptat să debuteze și smartphone-ul Samsung Galaxy Note 5, device ce ar putea sosi cu un upgrade la capitolul diagonală.

Astăzi, prin intermediul publicației franceze nowhereelse.fr avem ocazia să aruncăm o primă privire asupra unor randări cu husele pregătite pentru acest phablet. Din câte se poate remarca, design-ul telefonului pare a fi foarte apropiat de cel al lui Galaxy S6, model ce adoptă o cameră foto principală plasată central, și un bliț LED chiar în dreapta sa.

Samsung Galaxy Note 5

De asemenea, asemănările se regăsesc și în partea de jos unde avem microfonul, portul microUSB v2.0, cât și grila difuzorului. Elementul nou este reprezentat de către locașul stylus-ului S-Pen ce se află ca de obicei în dreapta device-ului.

Posibilul design al lui Samsung Galaxy Note 5 este dezvăluit de randările unor huse

Potrivit zvonurilor anterioare, Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi cu display Quad HD de 5.9 inch, procesor octa-core Exynos 7422 pe 64-bit, 4 GB memorie RAM și o baterie generoasă de 4.100 mAh.

Mulțumim Drajneanu Gelu pentru pont!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×