iHunt anunță smartphone-ul One Love ce vine cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch și cameră foto cu OIS pentru numai 675 lei!

4.393 ori
<b>iHunt anunță smartphone-ul One Love ce vine cu 3 GB RAM, display FHD de 5.5 inch și cameră foto cu OIS pentru numai 675 lei!</b>Retailerul iHunt.ro anunță astăzi lansarea smartphone-ului One Love - terminal ce beneficiază de un preț special de debut de numai 675 lei. Pentru această sumă vom primi un handset dotat cu display Full HD de 5.5 inch, cu 3 GB memorie RAM și cu o cameră

Cei de la iHunt.ro au anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone sub brand propriu, model numit One Love și prezentat în cadrul imaginilor de mai jos (inclusiv fotografii hands-on). Ca o ofertă de lansare, telefonul poate fi achiziționat pentru o perioadă scurtă de timp pentru suma de doar 675 lei - preț ce cu siguranță este mai mult decât atractiv ținând cont de specificațiile hardware pe care le primim la pachet și de design-ul oferit în cazul de față.

iHunt One Love

Ei bine, telefonul vine echipat cu un display Full HD IPS de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor quad-core MediaTek MT6737T de 1.5 GHz și cu 3 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 32 GB de stocare flash + slot microSD, conectivitate A-GPS și suport dual-SIM pentru două cartele de tip micro SIM. De asemenea, telefonul oferă conectivitate 4G LTE, Bluetooth și Wi-Fi.

Un detaliu interesant este acela că iHunt One Love aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli dotată cu sistem de stabilizare optică a imaginii, bliț dual-tone și deschidere f/1.8 pentru imagini mult mai luminoase. Pentru selfie-uri ne este oferit un senzor de 5 megapixeli, iar printre alte dotări ale telefonului mai regăsim scanner-ul de amprente plasat pe spate, bateria de 3000 mAh și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date.

iHunt One Love vine cu o carcasă din silicon și cu o folie de protecție pentru ecran la pachet. Aflați că telefonul va ajunge curând și pe masa noastă de teste și faptul că îl puteți achiziționa de aici pentru numai 675 lei!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×