eMAG.ro lansează programul “Deschide România"; Invită micii comercianţi să îşi vândă produsele prin magazinul său

903 ori
<b>eMAG.ro lansează programul “Deschide România"; Invită micii comercianţi să îşi vândă produsele prin magazinul său</b>eMAG a avut astăzi programat un eveniment de presă în București, conferință în cadrul căreia s-a anunțat oficial lansarea programului 'Deschide România' prin care retailerul oferă șansa micilor comercianți de a-și vinde produsele pe site-ul emag.ro

eMAG.ro a anuntat azi o iniţiativă lăudabilă şi care dă o şansă de afirmare producătorilor locali. Astfel, produsele lor de tip "Made in România" au şanse să ajungă în platforma eMAG Marketplace. Programul e destinat ONG-urilor şi PFA-urilor ce produc în România.

Se pot înscrie producători locali cu cifre de afaceri sub 500.000 de lei şi pot lista produsele pe platforma oferită de magazinul online. Vor fi practicate comisioane reduse şi facilităţi pentru transportul produselor respective. Acest program a debutat sub numele de "Deschide România" şi în el ar urma să intre în jur de 400 de producători locali în primul an. Ei vor furniza publicului 50.000 de produse, estimările pentru vânzări fiind de aproximativ 14 milioane de lei.

Deja există în eMAG Marketplace 32 de producători locali, cu peste 5000 de produse, din 98 de categorii. Pentru a fi mai uşor de găsit de cumpărătorii tradiţionalişti şi naţionalişti, produsele vor fi marcate cu un logo "Deschide România" pe site în aplicaţia mobila. Vor primi o nouă piaţă de desfacere astfel meşteşugarii, producătorii de bunuri artizanale, apicultorii, cei care au livezi, grădini, vii şi producătorii de gemuri şi zacusca tradiţională, să zicem.

Vin în minte şi olăritul, măştile tradiţionale, instrumentele muzicale şi alte segmente ce vor profita de această iniţiativă. eMAG va dedica o echipă de 30 de persoane acestui proiect.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×