Imaginea zilei: copiii din Africa descoperă un iPad

Autor:  | Publicat în:  Inedit 2.581 ori
<b>Imaginea zilei: copiii din Africa descoperă un iPad</b>Din ciclul de imagini inspirationale şi care te pun pe g&acirc;nduri, azi descoperim fotografia de mai jos. Simbol al inocenţei şi primei descoperiri, imaginea ne prezintă c&acirc;ţiva copii din Africa, care au primul contact cu un iPad. &nbsp; Nu...

Din ciclul de imagini inspirationale şi care te pun pe gânduri, azi descoperim fotografia de mai jos. Simbol al inocenţei şi primei descoperiri, imaginea ne prezintă câţiva copii din Africa, care au primul contact cu un iPad.

Nu cunoaştem în ce măsură sunt cultivaţi şi alfabetizaţi acesti copii, dar dacă ne luăm după fundal, nivelul lor de trai nu e foarte ridicat. Astfel un iPad pare la ani lumină distanţă faţă de obişnuitele lor unelte şi distractii. Nu ne dăm seama exact despre ce model e vorba, dar pentru că nu are margini în pantă, ar putea fi un iPad Air, deci fotografia e realizată relativ recent.

De remarcat şi cât de mare pare jucăria Apple în mâna celui mai mic dintre cei 5 copii. Nu putem afla la ce se uită ei, fie la Angry Birds, Candy Crush sau pur şi simplu la interfaţa fistichie a lui iOS... La drept vorbind reacţia lor nu e foarte diferită cu a celor ce au participat la prima conferinţă la care a fost prezentat primul Apple iPad.

Şi cred că oricare dintre noi ar avea o reacţie similară dacă din anul 2040 ar sosi un viitor CEO Apple să ne arate un gadget... Poate că astfel de discrepanţe sunt bune pentru beneficiarii tehnologiei moderne, dându-şi seama cât de norocoşi sunt, atat cei din Africa cat şi vesticii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×