Apple primeşte câteva zeci de brevete noi, legate de protecţie la impact şi un design alternativ de iPad

724 ori
<b>Apple primeşte câteva zeci de brevete noi, legate de protecţie la impact şi un design alternativ de iPad</b>Aflăm astăzi faptul că cei de la Apple au primit de curând o nouă serie de brevete din partea Biroului de Trademark al SUA, printre aceste invenții numărându-se și un mecanism care protejează terminalele în situațiile în care acestea cad accidental din

Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete a publicat o serie de 47 de brevete nou acordate celor de la Apple, iar câteva dintre ele sunt cu adevărat interesante. Spre exemplu e menţionat un mecanism care protejează terminalele de cădere şi impact.

Mai găsim şi un brevet legat de designul lui Apple Watch şi unul pentru un design alternativ de iPad. Revenind totuşi la mecanismul de protecţie la scăpare, e vorba pur şi simplu de schimbarea centrului de greutate al unui device electronic, afectând zona pe care acesta cade. Printre teoriile explorate se număra scoaterea/ejectarea bateriei pentru a reduce daunele sau utilizarea unei pompe de aer.

Remarcăm şi un design insolit de iPad, care aparent ar fi asociat cu iPad Pro şi ar fi fost o alternativă pentru designul actual. Ce e bizar aici? Faptul că primim o configuraţie a difuzoarelor similară cu cea a lui iPad Air, în vreme ce partea stângă a terminalului e marcată ca o zonă misterioasă şi neidentificată. Practic la acel moment nu se hotărâse încă includerea lui Smart Connector.

Cât despre designul lui Apple Watch el e cel tipic şi ne miră că abia acum a primit Apple brevetul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×