Imagini in premiera cu Sony Ericsson K900 Cybershot!?

3.379 ori
<b>Imagini in premiera cu Sony Ericsson K900 Cybershot!?</b>Sa fie oare imaginea de mai jos una dintre cele &ldquo;top secret&rdquo;, scapate de producator si reprezentand noul Sony Ericsson K900 Cybershot? Putem doar sa speram ca da, deoarece terminalul surprinde placut prin designul sau senzual, iar prezenta...

Sa fie oare imaginea de mai jos una dintre cele “top secret”, scapate de producator si reprezentand noul Sony Ericsson K900 Cybershot?

Putem doar sa speram ca da, deoarece terminalul surprinde placut prin designul sau senzual, iar prezenta camerei Cybershot este un bonus major. K900 promite sa fie un adevarat hit, dar am dori mai degraba o lista de specificatii tehnice, in acest punct, decat poze cu efect de blurr sau foarte neclare. Nu putem decide inca daca imaginile sunt false sau  nu, pana nu vom vedea o serie de poze credibile, eventual lansate de Sony Ericsson.

Ramane totusi banuiala ca s-ar putea sa avem de-a face cu un fan Sony Ericsson, care si-a folosit cunostiintele de Photoshop pentru a genera zvonuri. Producatorul nu a comentat inca in legatura cu aceste imagini, iar feedbackul nu poate fi decat negativ, in conditiile in care pozele terminalului sunt secrete acum, cu mult timp inainte de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×