Zvonul zilei: Microsoft doreste sa cumpere RIM

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 753 ori
<b>Zvonul zilei: Microsoft doreste sa cumpere RIM</b>Conform unor speculatii prezentate ieri oficial de catre Reuters, gigantul software Microsoft doreste sa cumpere Research in Motion, producatorul celebrului BlackBerry. Speculatia apartine analistilor, dar este de observat faptul ca actiunile RIM au...

Conform unor speculatii prezentate ieri oficial de catre Reuters, gigantul software Microsoft doreste sa cumpere Research in Motion, producatorul celebrului BlackBerry.

Speculatia apartine analistilor, dar este de observat faptul ca actiunile RIM au crescut cu aproximativ 3% dupa lansare oficiala a stirii. In cadrul aceluiasi zvon, motivul deciziei celor de la Microsoft este faima pe care o castiga Google Phone, chiar inainte de lansarea sa. Sa fie aceasta o lovitura care sa previna succesul terminalului? Totusi cele 2 firme implicate in aceste speculatii se afla intr-o competitie acerba, deoarece Microsoft produce software-ul celor mai mari rivali RIM.

Va mai amintiti de legile anti-trust? Se pare ca Microsoft nu, de vreme ce incearca sa se extinda, ingloband o firma, ale carei terminale nu au nevoie de un alt sistem de operare, mai ales de unul Windows Mobile. Sa speram ca zvonurile raman in acest stadiu si ca Microsoft va reusi sa-si tempereze graba de a concura cu Google, pe piata telefoniei mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×