Imagini in premiera cu un prototip de smartphone HTC Android cu procesor de 1.2 GHz

1.624 ori
<b>Imagini in premiera cu un prototip de smartphone HTC Android cu procesor de 1.2 GHz</b>Desi e weekend, webul geme de imagini scapate de HTC cu noi terminale Android, printre care se numara si misteriosul model de mai jos. Diferenta dintre acest handset si restul de modele aparute pe Internet este faptul ca acest smartphone vine dotat cu un...

Desi e weekend, webul geme de imagini scapate de HTC cu noi terminale Android, printre care se numara si misteriosul model de mai jos. Diferenta dintre acest handset si restul de modele aparute pe Internet este faptul ca acest smartphone vine dotat cu un procesor de 1.2 GHz.

Avem de-a face cu un telefon ce va fi lansat de operatorul american Verizon si va opera atat in retele GSM, cat si CDMA. Noul model HTC ruleaza Android si vine cu un display de 4 inchi, procesorul anterior mentionat (posibil un Qualcomm Snapdragon nou) si o lista de specificatii misterioasa, in rest.

Aparent, handsetul va debuta de abia in 2011 si trebuie sa remarcam ca defect principal al acestui terminal irosirea de spatiu pe tastatura. Spatierea tastelor a fost prost realizata, iar cu putina economie ar mai fi incaput un rand de taste pe mecanismul glisant. Pe cand si o versiune Windows Phone 7?

Imagini in premiera cu un prototip de smartphone HTC Android cu procesor de 1.2 GHz

Imagini in premiera cu un prototip de smartphone HTC Android cu procesor de 1.2 GHz

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×