Android va depasi numarul de utilizatori ai lui iPhone pana in 2012

1.342 ori
<b>Android va depasi numarul de utilizatori ai lui iPhone pana in 2012</b>Un studiu recent efectuat de catre iSuppli are vesti cat se poate de proaste pentru Apple si al lor iPhone: numarul de utilizatori Android il va depasi pe cel al posesorilor de terminale iOS pana in 2012. &nbsp; &nbsp; Desi Apple are deja numerosi...

Un studiu recent efectuat de catre iSuppli are vesti cat se poate de proaste pentru Apple si al lor iPhone: numarul de utilizatori Android il va depasi pe cel al posesorilor de terminale iOS pana in 2012.

Desi Apple are deja numerosi cumparatori de iPhone si utilizatori ai platformei iOS, cresterea si dezvoltarea lui Android accelereaza intr-un ritm incredibil, astfel ca expertii estimeaza ca vor exista 75 de milioane de handseturi active cu OS-ul Google la bord pana in 2012. In aceeasi perioada, Apple va reusi sa atinga doar 62 de milioane.

Diferenta dintre cele 2 platforme va continua sa creasca in urmatorii 2 ani, Android atingand o cota de piata de 22.8%, cu peste 100 de milioane de handseturi, in vreme ce iOS va stagna si chiar scadea la 15.3%. Avantajul celor de la Google este faptul ca lucreaza cu numerosi producatori de hardware, care genereaza designuri diferite de telefoane si au parteneriate si cu operatori in numeroase tari de pe glob.

Cine va castiga acest razboi in urmatorii 2 ani? Apple sau Google? Ce parere aveti?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×