Android va depasi numarul de utilizatori ai lui iPhone pana in 2012

Autor:  | Publicat în:  Android 1.307 ori
<b>Android va depasi numarul de utilizatori ai lui iPhone pana in 2012</b>Un studiu recent efectuat de catre iSuppli are vesti cat se poate de proaste pentru Apple si al lor iPhone: numarul de utilizatori Android il va depasi pe cel al posesorilor de terminale iOS pana in 2012. &nbsp; &nbsp; Desi Apple are deja numerosi...

Un studiu recent efectuat de catre iSuppli are vesti cat se poate de proaste pentru Apple si al lor iPhone: numarul de utilizatori Android il va depasi pe cel al posesorilor de terminale iOS pana in 2012.

Desi Apple are deja numerosi cumparatori de iPhone si utilizatori ai platformei iOS, cresterea si dezvoltarea lui Android accelereaza intr-un ritm incredibil, astfel ca expertii estimeaza ca vor exista 75 de milioane de handseturi active cu OS-ul Google la bord pana in 2012. In aceeasi perioada, Apple va reusi sa atinga doar 62 de milioane.

Diferenta dintre cele 2 platforme va continua sa creasca in urmatorii 2 ani, Android atingand o cota de piata de 22.8%, cu peste 100 de milioane de handseturi, in vreme ce iOS va stagna si chiar scadea la 15.3%. Avantajul celor de la Google este faptul ca lucreaza cu numerosi producatori de hardware, care genereaza designuri diferite de telefoane si au parteneriate si cu operatori in numeroase tari de pe glob.

Cine va castiga acest razboi in urmatorii 2 ani? Apple sau Google? Ce parere aveti?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×