Imagini În premieră cu urmașul lui XPERIA X10 Mini Pro!

2.008 ori
<b>Imagini În premieră cu urmașul lui XPERIA X10 Mini Pro!</b>Direct din China ne parvin imagini în premieră cu succesorul lui Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro. Observăm din start tastatura sa glisantă atractivă și aparent foarte comodă și user-friendly. Mai multe detalii aflăm după imaginea de mai jos:...

Direct din China ne parvin imagini în premieră cu succesorul lui Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro. Observăm din start tastatura sa glisantă atractivă și aparent foarte comodă și user-friendly. Mai multe detalii aflăm după imaginea de mai jos:

Acest misterios handset continuă seria XPERIA și aflăm că noul model va rula Android 2.3 Gingerbread și va păstra formatul mini al predecesorului său, incluzând un display de 3 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. Pe lângă acest ecran multitouch, smartphone-ul va sosi cu un procesor de 1GHz sau 800MHz, plus un procesor grafic Adreno 205 și o tastatură QWERTY glisantă, pe care am menționat-o deja.

Imagini În premieră cu urmașul lui XPERIA X10 Mini Pro!

Suntem convinși că terminalul va mai încorpora și o cameră performantă, probabil de 5 sau 8 megapixeli, plus o cameră frontală și măcar 8GB de memorie internă. Să vedem acum acest nou produs al familiei XPERIA la treabă, dar cel mai probabil acest lucru se va întâmpla la MWC 2011, în februarie, deoarece CES 2011 a ajuns la final pe 9 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×