Imagini noi cu HTC Touch Pro (Raphael)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.432 ori
<b>Imagini noi cu HTC Touch Pro (Raphael)</b>In cadrul unui eveniment informal organizat de HTC cu 2 zile in urma, cei de la Mobileburn au avut ocazia sa se "joace" cu un HTC Touch Pro, cunoscut si sub numele de cod Raphael. Practic, Touch Pro este un Touch Diamond mai gros si dotat cu o tastatura...

In cadrul unui eveniment informal organizat de HTC cu 2 zile in urma, cei de la Mobileburn au avut ocazia sa se "joace" cu un HTC Touch Pro, cunoscut si sub numele de cod Raphael. Practic, Touch Pro este un Touch Diamond mai gros si dotat cu o tastatura QWERTY glisanta cu 5 randuri.

Tastele lui Touch Pro sunt in mod cert mai mici decat cele ale lui HTC Wing (disponibil prin T-Mobile), sau cele ale lui Tilt (AT&T), dar ele sunt totusi usor de utilizat. Atunci cand tastatura nu este la vedere, putini si-ar putea da seama ca acesta nu este un Touch Diamond. Exista totusi cateva diferente importante, cum ar fi marginile rotunjite ale acestui handset, care il fac mai usor de tinut in mana.

HTC Touch Pro

Apoi, carcasa din spate a terminalului nu are acelasi look glossy ca si Diamond, acest lucru nefiind neaparat un defect. Un amanunt foarte important este faptul ca Touch Pro este dotat cu slot pentru carduri de memorie microSD, feature ce lipseste lui Touch Diamond. In cele din urma, o diferenta dintre cele 2 este si greutatea si grosimea, iar modelul Touch Pro este cel mai voluminos. Acest din urma handset va sosi cu un suport mai bun pentru orientarea landscape a ecranului, informatia fiind oferita chiar de catre HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×