iPhone 3G va putea trimite MMS-uri?!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.352 ori
<b>iPhone 3G va putea trimite MMS-uri?!</b>Umbla vestea in randul angajatilor AT&T cum ca noul iPhone 3G ar putea oferi suport pentru trimiterea MMS-urilor. Sa fi inceput deja rezolvarea tuturor problemelor acestui terminal? Lipsa mesajelor multimedia a fost unul dintre defectele principale ale...

Umbla vestea in randul angajatilor AT&T cum ca noul iPhone 3G ar putea oferi suport pentru trimiterea MMS-urilor. Sa fi inceput deja rezolvarea tuturor problemelor acestui terminal?

Lipsa mesajelor multimedia a fost unul dintre defectele principale ale primului iPhone, asta si lipsa unei tastaturi fizice, a conectivitatii 3G plus pretul sau initial. Retineti faptul ca avem de-a face doar cu un zvon si trebuie sa existe un motiv pentru care aceasta functie nu a fost inclusa pe primul terminal.

Este posibil ca decizia sa fi fost luata de catre cei de la Apple, deoarece tarifele pentru SMS-uri sunt destul de mari in retelele americane. Solutia sugerata de oficialii producatorului era la acea vreme "Folositi emailul in schimb!", o abordare cam dura din partea acestora. Atunci cum ramane cu publicul cumparator de iPhone-uri din tari in care SMS-urile vin cu tarife rezonabile? Ar fi pacat sa nu putem utiliza camera lui iPhone 3G pentru a imortaliza si apoi trimite prin MMS imagini care ne plac si care ar permite o mai buna apropiere a familiei si prietenilor.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×