Misteriosul telefon HTC Bolt apare de nicăieri, arată ca un HTC 10 fără jack audio

1.093 ori
<b>Misteriosul telefon HTC Bolt apare de nicăieri, arată ca un HTC 10 fără jack audio</b>Pe internet și-a făcut astăzi apariția și smartphone-ul HTC Bolt - terminal pe care îl putem vedea într-o randare pentru presă destul de detaliată. Ca design, acesta este fix HTC 10, cu mențiunea că se renunță aici la jack-ul audio de 3.5 mm în favoarea

Moda telefoanelor fără jack audio continuă, cel mai nou aderent la trend fiind HTC, dacă ne luăm după scăparea de mai jos. Un misterios handset HTC îşi face apariţia în această randare, arătând că HTC 10, dar fără jack audio. El ar fi numit HTC Bolt şi ar putea debuta în SUA în curând.

HTC Bolt

Aparent, acest model e menit pentru operatorul Sprint şi ar putea reprezenta un model înrudit cu HTC Thunderbolt din 2011, o variantă modernizată a sa. Avem de-a face cu un handset CDMA, cu procesor Snapdragon 820 sau 821, 3 sau 4 GB RAM şi probabil şi o cameră cel puţin la fel de capabilă la captura low light ca şi cea de pe HTC 10.

Zvonurile vorbesc despre un fel de HTC 10 Mini în acest caz, un model cu diagonală mai mică, poate chiar de 4.7 inch, cu un corp din aluminiu cu finisaj premium şi o talie sub 7 mm. Telemetrul laser a dispărut, iar blitzul dual are o amplasare ciudată, deasupra camerei.

Dacă ne luăm după data de 18 octombrie şi zona afişată pe ecran, atunci terminalul ar putea debuta la New York. După LeEco, Motorola și Apple, se pare că și HTC e gata să renunţe la jack audio. Ar fi interesant de văzut daca apelează la căsti cu conector USB Type C sau wireless in acest caz.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×