Imagini scapate pe web cu partea frontala a tabletului Apple!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.456 ori
<b>Imagini scapate pe web cu partea frontala a tabletului Apple!</b>Cei de la Macobserver au reusit sa puna mana pe 2 imagini cu cel mai asteptat gadget al acestui an: Apple Tablet. Desi nu garantam ca aceste imagini sunt autentice, ele par a infatisa ecranul de sticla al viitorului hit Apple. Va reamintim ca saptamana...

Cei de la Macobserver au reusit sa puna mana pe 2 imagini cu cel mai asteptat gadget al acestui an: Apple Tablet. Desi nu garantam ca aceste imagini sunt autentice, ele par a infatisa ecranul de sticla al viitorului hit Apple.

Va reamintim ca saptamana viitoare, in data de 27 ianuarie, Apple are programat un eveniment oficial in San Francisco, in cadrul caruia e foarte posibil sa lanseze tabletul pe care il asteptam de mult. Observam ca ecranul din imagini este unul de 10 inchi, desi initial el amintea de cel de pe iPhone, dar supradimensionat.

Pentru cei care cred ca acesta este de fapt un ecran de iPhone, observati tastatura unui MacBook sub acest display. Misterul continua inca o saptamana, pana pe 27 ianuarie, cand Apple ne va surprinde placut macar cu iPhone OS 4.0, poate chiar cu tabletul.

iSlate

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×