iPhone 7 apare cu panoul frontal asamblat în imagini şi oferă indicii despre butonul Home touch

1.590 ori
<b>iPhone 7 apare cu panoul frontal asamblat în imagini şi oferă indicii despre butonul Home touch</b>Pentru că materialele despre iPhone 7 sunt la ordinea zilei, este vremea ca astăzi să ne îndreptăm atenția către o serie de fotografii ce ne prezintă smartphone-ul alături de panoul frontal asamblat. Din aceste imagini iese la iveală și faptul că vom

Seria de scăpări legate de iPhone 7 continuă şi chiar dacă i-am mai văzut până acum panoul frontal, azi îl vedem totuşi asamblat în imagini noi. Cu această ocazie primim şi câteva indicii despre noul buton Home touch capacitiv.

Panou frontal iPhone 7

Vă reamintesc că precedentele scăpări de panouri pentru display dezvăluiau şi faptul că iPhone 7 va avea o rezoluţie Full HD, iar modelul 7 Plus va aduce o rezoluţie Quad HD. Revenind la imaginile noi, ele ar include diferenţe în zona unde se află componentele butonului Home, faţă de ce primim de obicei. Zvonuri ce datează de luni bune deja afirmă că Apple ar fi trecut la un buton Home capacitiv touch în locul celui fizic.

Panou frontal iPhone 7

Senzaţia fizică de "click" pe buton va fi înlocuită cu feedback haptic. Tehnologia a fost deja implementată şi pe touchpad-ul de pe MacBook. Deocamdată nimic nu e sigur, pentru că au existat şi scăpări în care terminalul apărea cu un buton Home standard. Rămâne de văzut dacă acest nou mecanism va suporta şi gesturi speciale, precum cele de pe scannerul de amprente al lui Huawei Mate S.

Pe viitor s-ar putea renunta complet la butonul Home, iar scannerul de amprente sa fie integrat in ecran. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×