iPhone 7 apare cu panoul frontal asamblat în imagini şi oferă indicii despre butonul Home touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.486 ori
<b>iPhone 7 apare cu panoul frontal asamblat în imagini şi oferă indicii despre butonul Home touch</b>Pentru că materialele despre iPhone 7 sunt la ordinea zilei, este vremea ca astăzi să ne îndreptăm atenția către o serie de fotografii ce ne prezintă smartphone-ul alături de panoul frontal asamblat. Din aceste imagini iese la iveală și faptul că vom

Seria de scăpări legate de iPhone 7 continuă şi chiar dacă i-am mai văzut până acum panoul frontal, azi îl vedem totuşi asamblat în imagini noi. Cu această ocazie primim şi câteva indicii despre noul buton Home touch capacitiv.

Panou frontal iPhone 7

Vă reamintesc că precedentele scăpări de panouri pentru display dezvăluiau şi faptul că iPhone 7 va avea o rezoluţie Full HD, iar modelul 7 Plus va aduce o rezoluţie Quad HD. Revenind la imaginile noi, ele ar include diferenţe în zona unde se află componentele butonului Home, faţă de ce primim de obicei. Zvonuri ce datează de luni bune deja afirmă că Apple ar fi trecut la un buton Home capacitiv touch în locul celui fizic.

Panou frontal iPhone 7

Senzaţia fizică de "click" pe buton va fi înlocuită cu feedback haptic. Tehnologia a fost deja implementată şi pe touchpad-ul de pe MacBook. Deocamdată nimic nu e sigur, pentru că au existat şi scăpări în care terminalul apărea cu un buton Home standard. Rămâne de văzut dacă acest nou mecanism va suporta şi gesturi speciale, precum cele de pe scannerul de amprente al lui Huawei Mate S.

Pe viitor s-ar putea renunta complet la butonul Home, iar scannerul de amprente sa fie integrat in ecran. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×