Nokia anunta Ovi Maps for Mobile si Ovi Lifecasting; Confirma serviciul de navigare gratuit!

1.710 ori
<b>Nokia anunta Ovi Maps for Mobile si Ovi Lifecasting; Confirma serviciul de navigare gratuit!</b>Nokia tine o conferinta de presa in Londra la aceasta ora, anuntand gratuitatea serviciilor sale navigationale, ceea ce ar putea insemna practic sfarsitul erei GPS-urilor. Aparent, Nokia Ovi Maps for Mobile si Ovi Lifecasting si-au terminat stadiul de...

Nokia tine o conferinta de presa in Londra la aceasta ora, anuntand gratuitatea serviciilor sale navigationale, ceea ce ar putea insemna practic sfarsitul erei GPS-urilor. Aparent, Nokia Ovi Maps for Mobile si Ovi Lifecasting si-au terminat stadiul de teste in Nokia Beta Labs si sunt acum disponibile pentru publicul larg.

Aceste solutii au fost prezentate initial la Nokia World, in 2009 si trebuie sa aflati ca acum puteti folosi functia Share Location din Ovi Lifecasting, direct din Ovi Maps for Mobile. De asemenea, finlandezii au anuntat ca o noua versiune a lui Ovi Maps cu navigare gratuita pentru pietoni si masini este disponibil acum, compatibila cu toate telefoanele Nokia. Puteti descarca softul de aici http://www.nokia.com/maps .

Daca nu sunteti familiarizati cu Ovi Maps, aflati ca solutia acopera peste 180 de tari, oferind servicii de navigare pietonala si auto pentru 74 de tari, in 46 de limbi si 6000 de repere 3D pentru 200 de orase din lume. In plus, veti beneficia de ghiduri Michelin si Lonely Planet, care va vor oferi informatii despre 1000 de destinatii internationale.

Ovi Maps

Incepand cu luna martie a acestui an, smartphone-urile Nokia dotate cu GPS vor veni cu noua versiune a lui Ovi Maps, care va include harti locale, toate disponibile gratuit. Finlandezii au afirmat ca se asteapta ca aceasta mutare sa dubleze piata navigationala mobila, oferind in sfarsit o alternativa pentru serviciile Google.

Cifrele studiului efectuat de Canalys sustin teoria Nokia, astfel ca la finalul anului 2009 existau 27 de milioane de utilizatori de solutii GPS pe telefoanele mobile, dar acum prin intermediul anuntului Nokia de azi, numarul lor poate ajunge la 50 de milioane. Este vorba de posesori de smartphone-uri care vor beneficia de servicii de navigare turn by turn gratuite, in detrimentul marilor producatori de GPS-uri, gen Garmin sau TomTom.

Ovi Maps

Comunicat de presa: aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×