Imaginile de fundal regăsite pe phablet-ul HTC One M9+ ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.187 ori
<b>Imaginile de fundal regăsite pe phablet-ul HTC One M9+ ajung pe web</b>Printre smartphone-urile așteptate să fie lansate luna viitoare se numără și HTC One M9+, smartphone care &icirc;n ciuda diagonalei de 5.2 inch este &icirc;ncadrat &icirc;n categoria phablet-urilor. După ce zilele trecute am tot văzut imagini cu...

Printre smartphone-urile așteptate să fie lansate luna viitoare se numără și HTC One M9+, smartphone care în ciuda diagonalei de 5.2 inch este încadrat în categoria phablet-urilor. După ce zilele trecute am tot văzut imagini cu acest device, acum imaginile de background integrate în pachet-ul software a lui One M9+ scapă pe web.

Aceste imagini ne prezintă diferite nuanțe și forme geometrice abstracte, cât și unele peisaje inedite. Pachetul format din cele 16 imagini de fundal pot fi descărcate sub forma unei arhive de aici.

Imaginile de fundal regăsite pe phablet-ul HTC One M9+ ajung pe web

După cum știți, HTC One M9+ va fi un smartphone puțin ciudat la prima vedere datorită integrării unui buton home cu rol de senzor de amprente ce pare a fi împrumutat de la rivalul sud-coreean Samsung. De asemenea, telefonul va readuce senzorul foto DUO de pe One M8, de această dată fiind vorba de o combinație a unui senzor principal de 20.7 megapixeli + unul secundar de 2.1 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×