BlackBerry încheie anul fiscal 2014 pe plus; compania înregistrează un profit net de 28 milioane dolari

634 ori
<b>BlackBerry încheie anul fiscal 2014 pe plus; compania înregistrează un profit net de 28 milioane dolari</b>Pe data de 28 februarie &icirc;n Canada lua sf&acirc;rșit și ultimul trimestru din 2014, zi &icirc;n care companii ca și BlackBerry aveau să &icirc;și cunoască cifrele pentru perioada de 3 luni ce tocmai se &icirc;ncheiase. Astăzi, compania...

Pe data de 28 februarie în Canada lua sfârșit și ultimul trimestru din 2014, zi în care companii ca și BlackBerry aveau să își cunoască cifrele pentru perioada de 3 luni ce tocmai se încheiase. Astăzi, compania canadiană decide să facă publică situația financiară pentru trimestrul 4 din 2014.

Spre surprinderea noastră, BlackBerry a reușit ca prin lansarea modelelor Passport și Classic să revină din nou pe profit. Mai precis, compania a comunicat presei faptul că în acest ultim trimestru a fost obținut un profit net de 28 milioane dolari, sumă care le dă speranțe canadienilor pentru viitor.

Acum un an, în aceeași perioadă, BlackBerry se confrunta cu pierderi de 148 milioane de dolari, situație peste care s-a trecut cu bine din câte se pare. Aflăm că veniturile companiei au fost în trimestrul 4 de 660 milioane de dolari, cifră totuși cu aproximativ 100 milioane dolari mai mică față de estimările analiștilor. De asemenea, BlackBerry a reușit să crească veniturile diviziei software cu 20% față de anul precedent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×