Huawei Mate 30 Pro ia nota 5 pentru uşurinţă de reparare de la iFixit şi e un scor mare; Iată disecţia sa

2.360 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro ia nota 5 pentru uşurinţă de reparare de la iFixit şi e un scor mare; Iată disecţia sa</b>În general ne bazăm pe cei de la iFixit când vrem să vedem o disecţie de telefon, tableta sau laptop ca la carte. De această dată a ajuns pe mâna lor Huawei Mate 30 Pro, care primeşte şi veşti un pic mai bune de această dată

În general ne bazăm pe cei de la iFixit când vrem să vedem o disecţie de telefon, tableta sau laptop ca la carte. De această dată a ajuns pe mâna lor Huawei Mate 30 Pro, care primeşte şi veşti un pic mai bune de această dată, după cele negative care tot veneau legate de software. Avem detalii mai jos.

Huawei Mate 30 Pro

Flagship-ul de toamnă al celor de la Huawei a primit un scor de 5 din 10, pentru uşurinţa de reparare, ceea ce înseamnă că e moderat de uşor de reparat. În ziua de azi 5 e notă mare, pentru că produsele Apple spre exemplu gravitează pe la note ca 1, 2 sau 3. Aflăm că la Mate 30 Pro mai toate componentele sunt modulare şi pot fi înlocuite independent.

Huawei Mate 30 Pro

Mai descoperim şi că telefonul foloseşte doar şuruburi Philips standard, deci nu e nevoie de unelte speciale pentru a le desface. Şi bateria e relativ uşor de scos, având acele "urechi" din plastic de care tragi şi nu pare a folosi cantităţi industriale de lipici. Cel mai mare minus al asamblării telefonului e faptul că are sticla din faţă şi spate lipită, ceea ce face reparaţiile mai dificile şi mai lungi ca durată.

Huawei Mate 30 Pro

Sunt şi câteva lucruri mixte, precum faptul că ecranul se poate scoate fără a înlătura bateria, dar multe cabluri stau în drum. Din disecţie am aflat şi că toate cele 4 camere din spate sunt puse pe acelaşi modul, deci dacă se strică una, le schimbi pe toate. În spatele camerei se află şi un procesor special pentru semnal, care se ocupă de sarcina intensă de a realiza slow motion la peste 7000 de FPS. Mai multe detalii aflaţi direct de la iFixit.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×