IMOVIO, mini-netbookul de buzunar

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.258 ori
<b>IMOVIO, mini-netbookul de buzunar</b>Daca preferati un HTC performant in locul unui Asus Eee PC, atunci veti aprecia cu siguranta terminalul portabil IMOVIO, un adevarat PC "de buzunar". Dimensiunile sale reduse amintesc mai degraba de un Nintendo DS, decat de un laptop, dar specificatiile...

Daca preferati un HTC performant in locul unui Asus Eee PC, atunci veti aprecia cu siguranta terminalul portabil IMOVIO, un adevarat PC "de buzunar".

Dimensiunile sale reduse amintesc mai degraba de un Nintendo DS, decat de un laptop, dar specificatiile surprind placut, avand in vedere marimea netbookului. IMOVIO suporta conectivitate WiFi, care va va permite sa accesati Internetul, plus ca veti putea folosi si un telefon drept modem cu ajutorul conexiunii Bluetooth, ca metoda alternativa de a acces webul.

IMOVIO include de asemenea si un webcam si o tastatura QWERTY, care va usura procesul de browsing, trimitere a emailurilor si instant messaging. Nici pretul terminalului nu este de neglijat, el fiind de 175 de dolari, in vreme ce lista de specificatii se incheie cu o platforma bazata pe Linux.

Sursa: Gadget Zone

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×