Samsung Epix, cel mai nou smartphone Windows Mobile lansat de AT&T

1.781 ori
<b>Samsung Epix, cel mai nou smartphone Windows Mobile lansat de AT&T</b>AT&T a lansat ieri noul smartphone Samsung Epix, ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si foloseste un touchscreen plus tehnologia bazata pe un mouse optic virtual. Epix este un terminal cu finisaj argintiu, dotat cu tastatura QWERTY si care dispune...

AT&T a lansat ieri noul smartphone Samsung Epix, ce ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional si foloseste un touchscreen plus tehnologia bazata pe un mouse optic virtual.

Epix este un terminal cu finisaj argintiu, dotat cu tastatura QWERTY si care dispune de numeroase metode de navigare prin intermediul touchscreenului sau de 2.5 inchi. Plasat intre tastele de sub ecran, un mouse optic permite utilizatorilor sa navigheze pur si simplu trecandu-si degetul peste el. Daca doriti, puteti chiar transforma aceste mecanism intr-unul navigational in 4 directii, pentru o navigare mai traditionala.

Pentru a interactiona direct cu ecranul touch, consumatorii pot folosi fie degetele, fie stylusul incorporat. Printre specificatiile lui Samsung Epix se numara o camera de 2 megapixeli, care suporta si captura video, Bluetooth Stereo, un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB si Wi-Fi. Epix va functiona in reteaua 3G HSDPA a celor de la AT&T, utilizatorii sai putand accesa serviciul AT&T Mobile Music, in cautarea unor melodii noi, sau poate Napster Mobile, eventual XM Radio Mobile.

Telefonul foloseste Outlook Mobile pentru a sincroniza contactele si agenda, Internet Explorer Mobile pentru navigare si Microsoft Exchange Server sau XpressMail penru sincronizare a calendarului si taskurilor. Microsoft Office Mobile este de asemenea disponibil pe Samsung Epix, disponibil acum la pretul de 199.99 dolari impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Sursa: Mobiledia

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×