Japan Display (JDI) prezintă un display LCD de 5.5 inch cu margini foarte mici; panoul intră în producție la anul

968 ori
<b>Japan Display (JDI) prezintă un display LCD de 5.5 inch cu margini foarte mici; panoul intră în producție la anul</b>Japonezii de la JDI (Japan Display), ne prezintă astăzi un nou tip de display LCD, unul pe care aceștia îl numesc - Full Active. Acest lucru înseamnă că panoul vine cu margini foarte foarte mici, setup ce le va permite dezvoltatorilor de smartphone-uri să

Compania Japan Display (JDI) a anunțat în cursul acestei zile un nou tip de display LCD, unul pe care aceștia îl numesc "Full Active". Acest lucru face referire la marginile foarte mici pe care panoul le adoptă, setup care le va permite dezvoltatorilor de smartphone-uri să aducă pe piață terminale cu display edge-to-edge foarte arătoase. Folosindu-se de numeroase tehologii, cei de la JDI au reușit să reducă considerabil marginile din jurul acestui panou, fotografiile de mai jos fiind o dovadă în acest sens.

JDI Display

Printre aceste tehnologii se numără o tehnică de procesare și asamblare nouă, dar și un layout redefinit al cablurilor necesare pentru a pune în funcțiune display-ul. Se pare că acest panou de 5.5 inch va intra în priducție abia la sfârșitul lunii martie 2017, semn că primele smartphone-uri ce îl vor adopta urmează a debuta abia în vara sau toamna anului viitor.

Există șanse să îl vedem și la bordul unor terminale Xperia, japonezii deja oferind câteva asemenea modele cu display edge-to-edge, cum este cazul lui Xperia XA și XA Ultra. Tot anul viitor ne așteptăm să vedem pe piață mai multe terminale cu display curbat, similare cu Galaxy S7 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×