În câteva ore avem noi iPad-uri! Ești gata de evenimentul Apple de azi? Se lasă cu live (re)blogging!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.299 ori
<b>În câteva ore avem noi iPad-uri! Ești gata de evenimentul Apple de azi? Se lasă cu live (re)blogging!</b>în această seară la ora 20:00&nbsp;ia startul o nouă conferință Apple, organizată la Centrul Yerba Buena din San Francisco, locul tradițional pentru debut al noilor iPad-uri. Vom avea parte ca de obicei de live blogging de la fața locului, prin...

în această seară la ora 20:00 ia startul o nouă conferință Apple, organizată la Centrul Yerba Buena din San Francisco, locul tradițional pentru debut al noilor iPad-uri. Vom avea parte ca de obicei de live blogging de la fața locului, prin intermediul marilor site-uri, iar noi vom prelua feedul și vi-l vom oferi într-o variantă în limba română și mai concisă.

Printre produsele pe care le așteptăm astăzi se număra iPad 5, tableta cu diagonală de 9.7 inch și design în stilul lui iPad Mini. Acest device ar marca prima schimbare majoră de design a tabletei principale iPad, care va deveni mai compactă. în plus, vom primi probabil un nou CPU, scanner pentru amprente și o cameră mai bună.

Apoi vom avea parte și de debutul lui iPad Mini 2, cu ecran Retina și upgrade-uri de hardware. Sunt sigur că Apple nu va aduce doar tablete noi pe scenă azi, ci și un nou Mac Pro și ne va oferi și o variantă finală de OS X Mavericks. Ar fi interesant să aflăm și primele cifre de vânzări pentru iPhone 5s și 5c, dacă Apple e gata să le dezvăluie.

în plan secundar se afla și potențiale noi iPod-uri, un posibil nou Apple TV și cu puțin noroc și un smartwatch sau televizor. Veți fi alături de noi diseară?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×