Aniversarea de 9 ani a lui iPhone e sărbătorită cu o colecţie de clipuri în care Steve Jobs se enerva în public (Video)

1.686 ori
<b>Aniversarea de 9 ani a lui iPhone e sărbătorită cu o colecţie de clipuri în care Steve Jobs se enerva în public (Video)</b>La data de 29 iunie 2007 pe piață debuta primul iPhone ce avea să cucerească publicul din întreaga lume. La 9 ani de la acest moment primim o colecție de clipuri în care CEO-ul companiei la acea vreme, și anume Steve Jobs se enerva în public. Această

Vă vine să credeţi că au trecut 9 ani de când s-a lansat primul iPhone în magazine? Nici mie, aşa că hai să vedem cum a sărbătorit un fost şef de PR de la Apple momentul. E vorba despre Natalie Kerris, care a făcut trimitere la un clip YouTube cu o colecţie de momente de nervi şi supărare în public ale lui Steve Jobs.

Jobs era cunoscut pentru crizele sale de nervi şi nu de puţine ori arunca cu obiecte, folosea insulte şi îşi teroriza angajaţii, care ajungeau să nu mai aibă viaţă personală sau linişte la muncă. Aceste lucruri se petreceau în privat, niciodată în faţa camerei, dar uneori Steve lasa să se întrevadă puţin "bestia" şi în public, cum arată şi clipul de mai jos.

Un personaj complex, genial, plin de viaţă şi de idei, Steve Jobs nu tolera eşecurile şi lipsa de viziune şi le pedepsea uneori exagerat. Vedem în clip cum aruncă cu o cameră spre un angajat/podea, atunci când ea nu funcţiona la un eveniment, apoi un fail de reţea WiFi (sau iPhone) la o altă lansare, care a culminat cu o întreagă polologhie pentru bloggerii din sală, rugaţi să o lase mai moale cu MiFi-urile şi base station-urile.

Apoi avem un interviu cu un Jobs nervos, legat de aparenta persecuţie a dezvoltatorilor cu aplicaţii interzise în App Store. Totul se încheie cu Jobs nervos pe tema blitzurilor care îl deranjau la evenimente live. Un personaj cu adevărat unic si carismatic chiar şi la nervi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×