Există o competiție Între HTC, LG și ASUS pentru fabricarea viitoarei tablete Google?

945 ori
<b>Există o competiție Între HTC, LG și ASUS pentru fabricarea viitoarei tablete Google?</b>Potrivit numeroaselor știri din media taiwaneză și în special datorită publicației Commercial Times, aflăm că cei de la Google nu s-au decis în alegerea companiei pe care o vor contracta pentru fabricarea următoarei generații de tablete Nexus....

Potrivit numeroaselor știri din media taiwaneză și în special datorită publicației Commercial Times, aflăm că cei de la Google nu s-au decis în alegerea companiei pe care o vor contracta pentru fabricarea următoarei generații de tablete Nexus.

Se pare că alegerea propriu-zisă va avea loc în luna decembrie, iar printre principalii candidați se numără HTC, LG și ASUS. Nu se cunosc detalii despre mărimea display-ului pe care noua tabletă îl va integra, dar tindem să credem că aceasta va fi mai mare de 7 inch, datorită faptului că a 2-a generație Nexus 7 este destul de nouă, fiind lansată în luna iulie.

Un oficial al celor de la HTC a declarat că nu comentează aceste speculații, lucru pe care l-au făcut și cei de la ASUS și LG. Aruncând o privire asupra device-urilor Google observăm că atât ASUS cât și LG au mai produs terminale Nexus, dar acest lucru s-ar putea schimba dacă cei de la Google se decid să aleagă HTC de data aceasta.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×