În doar un weekend de la startul vânzărilor, Apple vinde 13 milioane de iPhone-uri 6s și 6s Plus

Autor:  | Publicat în:  Apple 858 ori
<b>În doar un weekend de la startul vânzărilor, Apple vinde 13 milioane de iPhone-uri 6s și 6s Plus</b>Ca de fiecare dată c&acirc;nd un nou produs Apple sosește &icirc;n magazine, interesul generat de către consumatori este la cote uriașe, comportament ce &icirc;l remarcăm și acum &icirc;n 2015. Astfel, &icirc;n doar un weekend de la startul...

Ca de fiecare dată când un nou produs Apple sosește în magazine, interesul generat de către consumatori este la cote uriașe, comportament ce îl remarcăm și acum în 2015. Astfel, în doar un weekend de la startul vânzărilor pentru noul iPhone 6s și 6s Plus, Apple a înregistrat peste 13 miliaone de unități vândute.

Această cifră este uriașă, mai ales dacă o comparăm cu cifrele pe un trimestru a unui alt producător de smartphone-uri din breaslă. După cum știți deja, noile smartphone-uri beneficiază de tehnologia 3D Touch prin care display-ul poate face diferența între nivelurile de presiune ale atingerilor noastre, dar și cu un senzor foto actualizat.

Potrivit comunicatului emis de către Apple, aceste noi device-uri urmează a debuta și în alte 40 de țări începând din 9 octombrie, printre acestea numărându-se Italia, Mexic, Rusia, Spania, Taiwan, cât și România. Până la sfârșitul acestui an, iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor ajunge în peste 130 de țări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×