Au apărut primele machete de iPhone 7 Plus şi sunt mai convingătoare ca niciodată

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.284 ori
<b>Au apărut primele machete de iPhone 7 Plus şi sunt mai convingătoare ca niciodată</b>Luna septembrie este încă departe, dar asta nu îi oprește companiile din producerea de accesorii, carcase, sau machete pentru noile terminale iPhone. În prim-plan se află astăzi o serie de fotografii cu machetele destinate lui Apple iPhone 7 Plus, phablet

Suntem în acel punct în istoria scăpărilor de modele iPhone 7 în care începem să vedem şi machete ale viitoarelor modele. Cei de la Nowhereelse.fr au pus mâna pe machete ale lui iPhone 7 si  iPhone 7 Plus şi pe acestea le vedeţi mai jos.

Macheta iPhone 7

Observăm şi o comparatie între cele două terminale iPhone 7 şi prezenţa lui Smart Connector sub forma a 3 pini jos în spatele lui iPhone 7 Plus. Marimea lui iPhone 7 Plus e  impresionantă, mai ales pe lungime, ca de altfel toate modelele cu Plus de la Apple de până acum. Nu are rost să mai discutăm despre noua amplasare a antenelor, deja devenită o obişnuinţă a acestor scăpări.

Formatul de design e preluat de la iPhone 6S Plus, butoanele rămân neschimbate, poate în afara celui Home, care teoretic ar trebui sa fie plat acum, nu adancit. Remarc şi că protuberanța camerei duale e mai mică decât mă aşteptam, judecând după randări precedente. Handsetul pare şi destul de subţire având în vedere lungimea şi diagonală sa de 5.5 inch.

Ce mă intrigă pe mine e lipsa de claritate în jurul scăparilor lui Smart Connector: Unde sunt accesoriile sale speciale? Şi să ne gândim oare şi la încărcare wireless datorită acestui conector?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×