În doar 3 zile QuickMobile a vândut 1000 unități iPhone 7 și iPhone 7 Plus în valoare de 1 milion euro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.753 ori
<b>În doar 3 zile QuickMobile a vândut 1000 unități iPhone 7 și iPhone 7 Plus în valoare de 1 milion euro!</b>Chiar în zorii zilei de 9 septembrie, cei de la QuickMobile au listat la precomandă noile terminale iPhone - produse ce au depășit chiar și așteptările companiei. Astfel, în doar 3 zile de la afișarea produselor pe site, au fost înregistrate mai bine de

În vreme ce majoritarea retailerilor și a operatorilor de pe plan local vor da startul precomenzilor pentru noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus din data de 16 septembrie, QuickMobile deja oferă această facilitate clienților interesați de produsele Apple. Aflăm astăzi că în doar 3 zile de la startul programului de precomandă, românii au precomandat și achitat integral peste 1000 device-uri iPhone 7 și iPhone 7 Plus a căror valoare se ridică la 1 milion de euro.

iPhone 7

După cum era de așteptat, cele mai multe precomenzi au fost făcute pentru modelul iPhone 7 de 128 GB în varianta Jet Black, acesta fiind urmat de către modelul negru de 32 GB, respectiv de varianta iPhone 7 Plus - 128 GB Jet Black. Tudor Țiboc - general manager QuickMobile, a declarat că rezultatele au fost mult peste așteptări, precomenzile explodând pur și simplu încă din zorii zilei de 9 septembrie. 

Ni se dezvăluie și faptul că peste 65% dintre clienții ce au achiziționat noul iPhone, au optat și pentru accesorii precum folii din sticlă de protecție a ecranului, huse și pentru pachetul de garanție extinsă. Trebuie menționat faptul că prețurile de comercializare sunt în linie cu cele practicate de către Apple în Europa, și că toate produsele vin cu garanția standard pe 24 luni alături.

Prețurile de comercializare încep de la 3.499 lei pentru varianta iPhone 7 de 32 GB și ajung până la 5.099 lei pentru modelul iPhone 7 Plus de 256 GB. Le găsiți pe toate chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×