Inca o aplicatie inutila pentru Android: Wolfram Alpha; soseste pe 6 octombrie

1.217 ori
<b>Inca o aplicatie inutila pentru Android: Wolfram Alpha; soseste pe 6 octombrie</b>Nu criticam aceasta aplicatie din vreo frustrare ca Romania a fost lasata pe afara la recentul update al lui Android Market, dar nu intelegem motivul pentru care un serviciu online se transforma intr-o aplicatie. Nu ca am fi inteles de ce marile ziare din...

Nu criticam aceasta aplicatie din vreo frustrare ca Romania a fost lasata pe afara la recentul update al lui Android Market, dar nu intelegem motivul pentru care un serviciu online se transforma intr-o aplicatie. Nu ca am fi inteles de ce marile ziare din SUA lanseaza aplicatii speciale pentru iPhone, cand publicul le poate citi direct online... Sa trecem totusi la Wolfram Alpha.

Aplicatia in cauza va sosi in Android Market pe 6 octombrie si dupa cum probabil stiti deja Wolfram Alpha este un "motor de raspunsuri", abatandu-se de la conceptul standard al motorului de cautare. Creat de catre Wolfram Research, acest serviciu se bazeaza pe calcule, date structurate si diagrame, mai degraba decat pe afisarea unei liste de rezultate.

Wolfram Alpha este mai degraba un serviciu stiintific, el fiind capabil de calcule complexe, afisarea de grafice si statistici, diagrame, analize si va oferi chiar informatii despre website-uri, daca sunteti interesati. Aplicatia pentru Android va sosi cu o tastatura virtuala specializata pentru calcule matematice, grafice si tabele, plus suport pentru input vocal. Softul va costa 1.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×