Inca o imagine cu Sidekick 2009

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.327 ori
<b>Inca o imagine cu Sidekick 2009</b>Sidekick este probabil cel mai popular telefon pentru instant messaging, scrierea mesajelor si a mailurilor, cel putin in SUA, unde nu exista adolescent care sa nu aiba sau sa nu doreasca unul. Iata ca terminalul va primi un update, sub forma lui Sidekick...

Sidekick este probabil cel mai popular telefon pentru instant messaging, scrierea mesajelor si a mailurilor, cel putin in SUA, unde nu exista adolescent care sa nu aiba sau sa nu doreasca unul. Iata ca terminalul va primi un update, sub forma lui Sidekick 2009, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos:

Observati formatul clasic, cu ecranul glisant deasupra tastaturii QWERTY, devenit celebru cu mult inainte ca Nokia N97 si Android G1 sa il foloseasca. Suntem siguri ca handsetul va face furori in SUA, atunci cand va fi lansat, iar speculatiile afirma ca el va sosi prin T-Mobile, care obisnuieste sa se adreseze publicului format din adolescenti.

Pentru a continua sa isi cucereasca segmentul de public care l-a consacrat, noul Sidekick va trebui sa aiba un pret imbatabil, cu o valoare maxima de 150 de dolari, plus un abonament sanatos, care sa genereze profit pentru operatorul care il va vinde.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×