CoPilot Live GPS soseste pe Toshiba TG01

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.953 ori
<b>CoPilot Live GPS soseste pe Toshiba TG01</b>Probabil va mai amintiti de Toshiba TG01, noul hit al smartphone-urilor, atat de performant incat a distras atentia publicului de la Palm Pre. Ei bine se pare ca handsetul cu display touchscreen de 4.1 inchi va sosi cu softul navigational CoPilot Live...

Probabil va mai amintiti de Toshiba TG01, noul hit al smartphone-urilor, atat de performant incat a distras atentia publicului de la Palm Pre. Ei bine se pare ca handsetul cu display touchscreen de 4.1 inchi va sosi cu softul navigational CoPilot Live GPS, produs de ALK Technologies.

CoPilot va folosi GPS-ul incorporat al smartphone-ului pentru a oferi utilizatorului harti widescreen 2D sau 3D, pentru a afisa predictii meteo, pretul benzinei intr-o anumita zona, alerte in legatura cu traficul si toate acestea in timp real. Alertele in legatura cu camerele de pe sosea vor fi si ele prezente, iar softul va veni cu o baza de date gratuita, care include toate camerele.

Pretul si data de lansare pentru aceasta aplicatie nu sunt cunoscute inca, dar probabil ca le vom afla pana la finalul lui Mobile World Congress 2009.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×