Încă o minciună! Lenovo Z5s debutează oficial și nu are decupaj circular în ecran cum apărea în teasere, vine în schimb cu breton stil "picătură"

1.388 ori
<b>Încă o minciună! Lenovo Z5s debutează oficial și nu are decupaj circular în ecran cum apărea în teasere, vine în schimb cu breton stil "picătură"</b>Astăzi odată cu lansarea lui Lenovo Z5 Pro GT, primul telefon din lume cu 12 GB RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord, compania chineză a anunțat și smartphone-ul Lenovo Z5s. Multă vreme am crezut că acesta

Astăzi odată cu lansarea lui Lenovo Z5 Pro GT, primul telefon din lume cu 12 GB RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord, compania chineză a anunțat și smartphone-ul Lenovo Z5s. Multă vreme am crezut că acesta va avea un decupaj circular forat în ecran pentru camera selfie, detaliu dezvăluit atât în materiale video hands-on, dar și în teasere oficiale postate de companie pe Weibo.

Lenovo Z5S

În realitate nu este vorba de așa ceva pentru că telefonul are un decupaj clasic să spunem, unul de tip "picătură de apă" precum cel de pe OnePlus 6T. Nu este prima dată când Lenovo vine cu asemenea campanii mincinoase de teasing, asta după ce în urmă cu ceva timp teaserele indicau că modelul Lenovo Z5 va avea un ecran edge-to-edge fără nici un decupaj.

Lenovo Z5S

Realitatea a fost alta și așa s-a întâmplat și cu Lenovo S5 Pro care potrivit unui teaser era așteptat cu 4 camere foto în spate, dar care a sosit cu 2 camere în schimb. Acum situația se repetă în cazul lui Lenovo Z5s și ar fi cazul să nu mai dăm crezare teaserelor Lenovo următoare ținând cont de toate aceste campanii mincinoase...

Specificații:

  • Display: IPS 6.3 inch, rezoluție FHD+
  • Procesor: Snapdragon 710
  • Variante: 4 GB RAM + 64 GB stocare / 6 GB RAM + 64 GB stocare
  • Cameră selfie: 16 mpx + Face Unlock
  • Cameră spate: 16 mpx (wide) + 8 mpx (zoom optic 2x) + 5 mpx (bokeh)
  • Baterie: 3300 mAh + încărcare rapidă 15W
  • Conectivitate: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0

Revenind însă la telefonul în sine, aveți mai sus lista sa de dotări hardware. Camera triplă din spate reprezintă punctul principal de atracție, un setup compus din senzor principal de 16 mpx cu lentile wide, senzor secundar de 8 mpx pentru zoom optic 2x și senzor triplu de 5 mpx pentru bokeh.

Lenovo Z5s costă 180 euro în varianta cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare, respectiv 240 euro pentru cea cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×