(P) Oferte software de Crăciun! Pachet Windows 10 Pro & Office 2016 Pro la doar 31.99 dolari

2.029 ori
<b>(P) Oferte software de Crăciun! Pachet Windows 10 Pro & Office 2016 Pro la doar 31.99 dolari</b>În aceastăzi perioadă a sărbătorilor de iarnă fiecare dintre noi se află în căutarea celor mai bune oferte pentru produsele vizate pentru achiziție, un proces care poate deveni destul de frustrant la o adică. Dacă achiziția de produse software

În această perioadă a sărbătorilor de iarnă fiecare dintre noi se află în căutarea celor mai bune oferte pentru produsele vizate pentru achiziție, un proces care poate deveni anevoios la o adic[. Dacă achiziția de produse software se află pe lista voastră de Crăciun atunci aveți noroc pentru că fix astăzi avem recomandări din partea celor de la Goodoffer24.com pentru licențe software.

Windows 10

Acest retailer tocmai ce a demarat o campanie specială care are loc până pe data de 26 decembrie și aflați că se oferă un extra discount de 18% toate produsele software folosind codul promo Yxmasro18. În prim plan se află Windows 10 Pro pe care îl puteți achiziționa la un super preț și mai aflați pe această cale faptul că fiecare cumpărător are 30% șanse de a beneficia de o rambursare completă pentru suma achitată. 

Windows 10

Pe lista de reduceri avem atât produse de sine stătătoare, dar și pachete speciale după cum puteți descoperi în lista de mai jos. De asemenea, un mare avantaj al achiziției de licențe software este că produsele vor veni imediat prin email. În cazul unor probleme există și o secțiune de suport pentru clienți la adresa de e-mail info@goodoffer24.com.

Promoții:

Aveți mai sus cele mai atractive promoții de Crăciun oferite de către Goodoffer24.com, iar mai jos găsiți și link-urile de download pentru aceste produse direct de pe site-ul oficial Microsoft. După ce le-ați descărcat veți folosi licența primită pe e-mail pentru activarea produselor! 

Descărcare produse software:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×