Încă o variantă mini de telefon flagship: ZTE Nubia Z5 Mini apare În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  ZTE 917 ori
<b>Încă o variantă mini de telefon flagship: ZTE Nubia Z5 Mini apare În primele imagini</b>Se pare că moda, sau mai bine zis febra terminalelor Mini a cuprins Asia, astfel că după Oppo și Huawei, acum îi vedem și pe cei de la ZTE pregătind un telefon Mini. E vorba despre o variantă de dimensiuni mai mici a lui ZTE Nubia Z5. &nbsp; Noul...

Se pare că moda, sau mai bine zis febra terminalelor Mini a cuprins Asia, astfel că după Oppo și Huawei, acum îi vedem și pe cei de la ZTE pregătind un telefon Mini. E vorba despre o variantă de dimensiuni mai mici a lui ZTE Nubia Z5.

Noul venit este ZTE Nubia Z5 Mini, cunoscut și că ZTE NX402. Z5 a debutat deja în China la final de 2012, fiind unul dintre primele telefoane cu ecran Full HD. Surse din China afirma că terminalul pe care îl vedeți randat mai sus este Nubia Z5 Mini, în vreme ce a doua imagine, cea de mai jos este cea a lui ZTE NX402.

ZTE Nubia Z5 Mini

Aceasta este versiunea oficială, cea aprobată de către autoritățile chineze. Imaginile sunt destul de asemănătoare și se zvonește că noul ZTE va fi dotat cu un display HD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon 600 de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. E bizar faptul că versiunea Mini are în acest caz un procesor mai puternic decât flagship-ul principal, care se baza pe un Snapdragon S4.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×