Promoție la Nexus 7 la evoMAG.ro; Preț cu 10% mai mic! (Varianta renew)

1.342 ori
<b>Promoție la Nexus 7 la evoMAG.ro; Preț cu 10% mai mic! (Varianta renew)</b>evoMAG.ro are un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7, care a fost considerată drept "tableta anului 2012" de către cititorii și redactorii Mobilissimo.ro. Rețineți că e vorba despre un terminal disponibil în regim Renew. &nbsp; Produsul costă...

evoMAG.ro are un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7, care a fost considerată drept "tableta anului 2012" de către cititorii și redactorii Mobilissimo.ro. Rețineți că e vorba despre un terminal disponibil în regim Renew.

Produsul costă 899.10 lei, deci cu 10% mai puțin decât prețul normal al tabletei. Ce înseamnă Renew? în acest caz e vorba despre un ambalaj desigilat și ușor deteriorat și accesorii desigilate, iar tableta prezintă mici urme de uzură. Gadgetul primește garanție pe 12 luni și cu puțin noroc poate nimeriți o tabletă care a fost în teste la Mobilissimo.ro sau la vreo vedetă gen Cabral.

Vă reamintesc că Nexus 7 este o tabletă quad core Nvidia Tegra 3, iar aici vorbim despre versiunea cu 16 GB memorie internă. Ecranul său este unul de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Avem la dispoziție și o cameră frontală de 1.2 MP, WiFi și baterie de 4325 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×