Promoție la Nexus 7 la evoMAG.ro; Preț cu 10% mai mic! (Varianta renew)

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.320 ori
<b>Promoție la Nexus 7 la evoMAG.ro; Preț cu 10% mai mic! (Varianta renew)</b>evoMAG.ro are un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7, care a fost considerată drept "tableta anului 2012" de către cititorii și redactorii Mobilissimo.ro. Rețineți că e vorba despre un terminal disponibil în regim Renew. &nbsp; Produsul costă...

evoMAG.ro are un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7, care a fost considerată drept "tableta anului 2012" de către cititorii și redactorii Mobilissimo.ro. Rețineți că e vorba despre un terminal disponibil în regim Renew.

Produsul costă 899.10 lei, deci cu 10% mai puțin decât prețul normal al tabletei. Ce înseamnă Renew? în acest caz e vorba despre un ambalaj desigilat și ușor deteriorat și accesorii desigilate, iar tableta prezintă mici urme de uzură. Gadgetul primește garanție pe 12 luni și cu puțin noroc poate nimeriți o tabletă care a fost în teste la Mobilissimo.ro sau la vreo vedetă gen Cabral.

Vă reamintesc că Nexus 7 este o tabletă quad core Nvidia Tegra 3, iar aici vorbim despre versiunea cu 16 GB memorie internă. Ecranul său este unul de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Avem la dispoziție și o cameră frontală de 1.2 MP, WiFi și baterie de 4325 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×