ZTE Nubia Z11 se afișează într-o fotografie reală ce scoate la iveală display-ul edge-to-edge

1.259 ori
<b>ZTE Nubia Z11 se afișează într-o fotografie reală ce scoate la iveală display-ul edge-to-edge</b>Următorul smartphone din portofoliul ZTE va fi nimeni altul decât Nubia Z11, terminal cu dotări high-end ce va aduce la pachet un panou frontal cu margini inexistente - oferind astfel acel look edge-to-edge pe care mai toți îl apreciem atunci vând vine

Pe lângă dotările de ordin hardware, smartphone-ul ZTE Nubia Z11 va atrage atenția publicului și prin panoul său frontal cu margini aproape inexistente - detaliu ce creează acel efect edge-to-edge pe care mai toți ni-l dorim de la un device mobil. Vedem acest telefon chiar astăzi într-o fotografie reală, fiind vorba aici despre modelul cu numele de serie NX531J.

Acesta din urmă a fost certificat de către TENAA chiar la sfârșitul lunii mai, moment în care am descoperit mare parte din dotările sale hardware. Astfel ne așteptăm să întâlnim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.15 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

ZTE Nubia Z11 va debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 28 iunie, zi în care vom primi și informații oficiale cu privire la prețul de comercializare. Potrivit detaliilor din ultima vreme, se pare că vor exista două variante diferite pentru acest model, unul cu baterie de 2900 mAh, și un altul cu baterie mai generoasă de 4900 mAh. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×