Încă un selfie phone de 13 megapixeli: Micromax Canvas Selfie debutează În mâna unor jucătoare de tenis de top

Autor:  | Publicat în:  Micromax 442 ori
<b>Încă un selfie phone de 13 megapixeli: Micromax Canvas Selfie debutează În mâna unor jucătoare de tenis de top</b>în cadrul unui eveniment interesant organizat în India a debutat încă un telefon cu camera frontală de 13 megapixeli, rival al lui HTC Desire Eye. E vorba despre Micromax Canvas Selfie, care a fost prezentat oficial în compania unor jucătoare de...

în cadrul unui eveniment interesant organizat în India a debutat încă un telefon cu camera frontală de 13 megapixeli, rival al lui HTC Desire Eye. E vorba despre Micromax Canvas Selfie, care a fost prezentat oficial în compania unor jucătoare de tenis de top, precum Ana Ivanovic sau Daniela Hantuchova.

Producătorul indian Micromax a creat un device orientat spre publicul feminin, unul care vine cu o cameră principală de 13 megapixeli cu blitz dual LED și senzor Sony. Acest model include și un display HD de 4.7 inch, un procesor octa core de 1.7 GHz, Android 4.4 ca OS și două sloturi SIM. Handsetul oferă și funcții selfie speciale, precum Eye Enhancement, care face ochii mai luminoși și mari, dar și opțiuni pentru albirea dinților, adăugarea de machiaj digital sau înlăturarea de riduri.

Canvas Selfie vine cu o carcasă cu textură ce imita pielea și este dotat cu 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD, iar camera sa frontală de 13 MP are la rândul său blitz LED. Handsetul se bazează pe o baterie de 2300 mAh și va sosi pe piața din India în a doua săptămână a lunii ianuarie, în culori că albastru mistic sau alb angelic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×