Inca un smartphone in lupta HDR/DSLR/"photophone": Nexus One

1.254 ori
<b>Inca un smartphone in lupta HDR/DSLR/"photophone": Nexus One</b>In vreme ce nimeni nu se chinuie sa transforme un DSLR in telefon, exista numerosi pasionati care incearca din rasputeri sa aduca telefoane decente sau smartphone-uri la nivelul aparatelor foto profesionale. Nexus One nu este nici pe departe un...

In vreme ce nimeni nu se chinuie sa transforme un DSLR in telefon, exista numerosi pasionati care incearca din rasputeri sa aduca telefoane decente sau smartphone-uri la nivelul aparatelor foto profesionale. Nexus One nu este nici pe departe un cameraphone, dar iata-l primind o lentila macro, cu ajutorul unor customizari ale unui pasionat foto.

Atasamentul include lentila unui binoclu si un mic suport care se fixeaza handsetului cu ajutorul jack-ului audio de 3.5 mm. Introducerea in socket a acestui accesoriu il va face stabil dar si usor de scos atunci cand ati terminat cu fotografiile macro. In ultima saptamana am vazut cum iPhone 4 invata sa fotografieze HDR si am aflat ca Nokia lucra de ceva vreme la aplicatii HDR si alte softuri similare care imbunatatesc calitatea fotografiilor imediat dupa realizarea lor.

Acum si Android a pornit pe acelasi drum, dar cu modificari hardware. Urmeaza Windows Mobile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×