Inca un telefon LG cu tuner TV (DVB-T), modelul HB620T

2.113 ori
<b>Inca un telefon LG cu tuner TV (DVB-T), modelul HB620T</b>LG este o companie ocupata in ultima vreme, dezvaluind handseturi ca Renoir, Xenon si chiar si 2 noi modele cu camera de 8 megapixeli. In plus, iata ca in portofoliul sau isi face aparitia si un nou terminal cu suport TV, HB620T. Acesta este cel de-al...

LG este o companie ocupata in ultima vreme, dezvaluind handseturi ca Renoir, Xenon si chiar si 2 noi modele cu camera de 8 megapixeli. In plus, iata ca in portofoliul sau isi face aparitia si un nou terminal cu suport TV, HB620T.

Acesta este cel de-al doilea telefon LG cu suport pentru standardul TV DVB-T, urmandu-i lui KB770, anuntat cu cateva saptamani in urma. Acela era un handset in stil tablet, dar modelul HB620T este un telefon cu clapeta, dovedind dorinta celor de la LG de a acoperi toate tipurile de formaturi si sisteme de operare de pe piata mobila.

Vom vedea terminalul lansat intai in Germania prin operatori ca O2, T-Mobile si Vodafone, urmand apoi debutul sau in Franta, Grecia, Cehia si Austria, tari in care serviciul DVB-T este disponibil. LG HB620T este mai mult decat o scuza pentru a receptiona programe TV gratuit, oferind suport HSDPA si browsing web pe un minuscul ecran de 2 inchi. Printre specificatii se numara si comunul media player, conectivitate Bluetooth, o camera de 2 megapixeli si suport pentru carduri de memorie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×