Siri nu ştie dacă Jon Snow e mort sau nu; Are răspunsuri cu rol de easter egg pentru sezonul 6 al serialului HBO

920 ori
<b>Siri nu ştie dacă Jon Snow e mort sau nu; Are răspunsuri cu rol de easter egg pentru sezonul 6 al serialului HBO</b>Serialul Game of Thrones a luat proporţii uriaşe în ultimii ani şi au abundat meme-urile şi GIF-urile legate de personajele sale, de la Joffrey şi Jon Snow la dumele lui Varys. Acum şi Siri intra în joc, prefaţând sosirea sezonului 6 al serialului

Serialul Game of Thrones a luat proporţii uriaşe în ultimii ani şi au abundat meme-urile şi GIF-urile legate de personajele sale, de la Joffrey şi Jon Snow la dumele lui Varys. Acum şi Siri intra în joc, prefaţând sosirea sezonului 6 al serialului. Şi astfel aflăm dacă Jon Snow e mort... sau nu.

Odată întrebat dacă fiul bastard al lui Ned Stark mai trăieşte, asistentul răspunde că nu e sigur, oferă citate din film şi ne spune ce părere au locuitorii din cele 7 regate despre moarte. Siri mai spera şi că fidelul lup al lui Jon Snow, Ghost primeşte cazare şi masa în vreme ce stăpânul e rănit sau mort. În plus, soluţia Apple are şi răspunsuri pregătite cu privire la citatul celebru "Winter is Coming" şi ne mai aruncă şi câte un "Hodor" din când în când.

Mai amuzant e că uneori când întrebam de Jon Snow, primim informaţii despre un jurnalist britanic cu acelaşi nume. Apple a decis să includă aceste easter egg-uri recent, pentru că ne apropiem de noul sezon şi mi-e greu să cred că ele existau şi la finalul sezonului trecut, cu vreo 10 luni în urmă. Şi ca să încheiem tot cu o aluzie la GoT, putem spune "You know nothing Siri".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×