Încă un telefon nou cu clapeta: Samsung Galaxy Master lansat În Coreea de Sud

1.269 ori
<b>Încă un telefon nou cu clapeta: Samsung Galaxy Master lansat În Coreea de Sud</b>Dacă americanii au reușit să treacă peste mania telefoanelor cu clapeta, sud corenii și japonezii încă au o pasiune pentru acest format. Pasiune exploatată din plin de Samsung... care a lansat un nou model de acest gen. &nbsp; E vorba despre...

Dacă americanii au reușit să treacă peste mania telefoanelor cu clapeta, sud corenii și japonezii încă au o pasiune pentru acest format. Pasiune exploatată din plin de Samsung... care a lansat un nou model de acest gen.

E vorba despre Samsung Master, pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. El a fost anunțat pe piața locală sud coreana și împrumută câteva elemente de design de la handseturi că Galaxy S5 și Galaxy Note 3, mai ales acea imitație de piele în zona frontală și în spate. Samsung Galaxy Master va adopta un design clamshell retro, dar va și păstra un look premium în același timp.

Totuși, dotările sale hardware nu sunt chiar high end, iar Samsung Master va include un display de 3 inch, cu rezoluție de 320 x 240 pixeli, o cameră de 3 megapixeli în spate, radio FM și pedometru. Samsung Master va sosi pe argintiu metalizat, negru sau roșu și va avea versiuni 2G și 3G. Prețul sau este de 240 de dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×