Un presupus teaser pentru Samsung Galaxy Note 7 dezvăluie faptul că vom putea scrie pe muchia sa curbată cu stylusul

1.295 ori
<b>Un presupus teaser pentru Samsung Galaxy Note 7 dezvăluie faptul că vom putea scrie pe muchia sa curbată cu stylusul</b>Samsung Galaxy Note 7 e deja un nume cu care am început să ne obişnuim după multiplele scăpări ale viitorului phablet sub această denumire. Azi vedem un nou presupus teaser, care pare să indice faptul că handsetul va sosi din start cu o muchie curbată..

Samsung Galaxy Note 7 e deja un nume cu care am început să ne obişnuim după multiplele scăpări ale viitorului phablet sub această denumire. Azi vedem un nou presupus teaser, care pare să indice faptul că handsetul va sosi din start cu o muchie curbată a ecranului.

Auzisem această teorie şi în trecut, iar acum ea revine, împreună cu menţiunea faptului că vom putea scrie cu stylusul direct pe muchia curbată. Teaserul ne anunţă că "vom putea scrie pe muchia a ceva grozav" şi vedem şi silueta unui S-Pen. Note 7 ar urma să aibă muchii curbate în faţă şi spate, iar de la S Pen aşteptam funcţii noi.

Teaser Samsung Galaxy Note 7

Note 5 venea cu posibilitatea de a scrie pe ecran chiar şi în standby, iar o evoluţie ar fi de a scrie pe porţiunile Edge ale ecranului. Cele mai noi aşteptări/zvonuri legate de specificaţii menţionează un panou Super AMOLED de 5.8 inch, cu rezoluţie Quad HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 823, GPU Adreno 530 şi 6 GB RAM, plus o cameră de 12 megapixeli, precum cea de pe S7.

Un debut ar fi programat cel devreme pentru luna viitoare, cel târziu pentru august.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×