O imagine randată dezvăluie posibilul design pe care l-ar putea adopta primul device Sony cu Windows Phone 8.1

1.239 ori
<b>O imagine randată dezvăluie posibilul design pe care l-ar putea adopta primul device Sony cu Windows Phone 8.1</b>După ce la începutul acestui an aflam că Sony plănuiește lansarea unui terminal Windows Phone 8.1 în acest an, lucru posibil prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Microsoft, iată că astăzi putem vedea și o primă imagine a unui posibil...

După ce la începutul acestui an aflamSony plănuiește lansarea unui terminal Windows Phone 8.1 în acest an, lucru posibil prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Microsoft, iată că astăzi putem vedea și o primă imagine a unui posibil device Sony cu acest sistem de operare la bord.

Din câte putem observa, terminalul randat în imaginea de mai sus aduce destul de mult cu modelele Nokia Lumia, dar totodată introduce și unele elemente specifice Sony, cum ar fi butonul de unlock regăsit pe terminalele din gama Xperia.

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Cu toate acestea, fotografia cu acest presupus terminal Sony cu Windows Phone 8.1 pare a fi o imagine manipulată, lucru dezvăluit în special de partea de jos unde butonul home arată mult prea ciudat. Totuși, observăm logo-ul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 în partea de jos a imaginii, element ce ar putea sugera că o posibilă lansare ar putea avea loc în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×