Încă un telefon One vine din China, are sub 6 mm În grosime: OONE-O1 Ming

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.439 ori
<b>Încă un telefon One vine din China, are sub 6 mm În grosime: OONE-O1 Ming</b>Se pare că numele preferat de chinezi pentru telefoanele pe care le produc este One, sau un derivat al acestuia. Astfel, după ce am văzut terminalul OnePlus One, acum își face apariția OONE-O1 Ming, pe care îl vedeți mai jos. El are dotări de...

Se pare că numele preferat de chinezi pentru telefoanele pe care le produc este One, sau un derivat al acestuia. Astfel, după ce am văzut terminalul OnePlus One, acum își face apariția OONE-O1 Ming, pe care îl vedeți mai jos. El are dotări de flagship, inclusiv un CPU 8 core.

Interfața sa mi se pare interesantă, mai ales că este una alb-negru, care îmi amintește de UI-ul lui LG Prada Phone 3.0. Se pare că acest handset costa în jur de 515 dolari și cântărește doar 99 de grame. El măsoară 5.67 mm în grosime, ceea ce sigur înseamnă un record pe undeva. Terminalul este dotat cu un procesor octa core MediaTek tactat la 2 GHz și integrează un display 720p de 5 inch, 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli.

OONE-O1 Ming

Ca OS avem Android 4.2.2, într-o variantă personalizată evident, iar acest telefon este probabil cel mai ușor smartphone pe care l-am văzut în ultimii ani. Cu un asemenea preț și o asemenea interfața neobișnuită, fiți siguri că vom mai auzi de acest model, probabil sub forma unui nume mai prietenos, după un rebranding.

Încă un telefon One vine din China, are sub 6 mm În grosime: OONE-O1 Ming

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×