Nokia X disponibil de astăzi prin intermediul magazinelor partenere Cosmote

1.080 ori
<b>Nokia X disponibil de astăzi prin intermediul magazinelor partenere Cosmote</b>în cursul zilei de astăzi, Cosmote România a anunțat oficial faptul că primul terminal Nokia cu Android, și anume modelul Nokia X este disponibil în rețeaua de magazine partenere. Astfel, Cosmote devine primul operator care oferă acest produs la...

în cursul zilei de astăzi, Cosmote România a anunțat oficial faptul că primul terminal Nokia cu Android, și anume modelul Nokia X este disponibil în rețeaua de magazine partenere. Astfel, Cosmote devine primul operator care oferă acest produs la vânzare, produs oferit la un preț foarte accesibil pentru toate categoriile de public.

După cum bine știm, Nokia X deși este situat în categoria de terminale Android, acesta venind la pachet cu platforma Software X bazată pe sistemul de operare Android Open Source. Printre specificațiile lui Nokia X se numără un display de 4 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1 GHz și 512 MB RAM.

AbonamentTaxă lunarăPreț telefonCost total
Cosmote Free XS7 EUR332 LEI1.078 LEI
Cosmote Free S8.8 EUR202 LEI1.139 LEI
Cosmote Free M15 EUR92 LEI1.691 LEI
Cosmote Free L31 EUR4 LEI3.308 LEI
Cosmote Free XL45 EUR4 LEI4.801 LEI

Totodată, primim 4 GB de memorie internă, un slot pentru carduri microSD, sloturi dual-sim și o cameră foto de 3 megapixeli. Nokia X poate fi achiziționat atât la liber la un preț de 499 lei, cât și la abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×